Ez mi? Képpel, többi lent.
Tegnap láttam, hogy egy helyen többször nyalja magát a kutya. Ok, gondoltam, egy kis szőrnyalás még nem világvége...na de ma este láttam, hogy megint, ugyanott, egyre többet, hevesebben nyalogatta a területet. Megnéztem, elhúztam a bundáját....és ezt találtam alatta: egy fehéres levet eresztő "krátert", amiben mintha lett volna valami. Hülyén hangzik...de akkor is, nekem arra hasonlít. A szőrét körülötte óvatosan levágtam rövidre, hogy ne lógjon bele.
Itt a kép, sajnos ezeknél jobbat, élesebbet nem tudok készíteni:
Reggel elmegyünk dokihoz, de addig is...aki sejti, vagy van valami fogalma arról mi lehet, és főleg MI OKOZTA lenne olyan kedves és elmondaná nekem is?
Ja, még annyit: az étvágya, közérzete semmit nem változott, ugyanúgy játszik, eszik, de azért a ma esti úszást kihagytuk...amíg nem gyógyul be neki, addig nincs úszás a folyóban. Szegénykém váltig nem értette, miért marad megkötve a fürdőzőhelynél... :((
Egy elvakart majd elfertőződött csípés volt.
Kimosta, fertőtlenítette, adott rá krémet. Naponta kell kezelnem, de szépen gyógyul. Már egészen gyönyörű, ahhoz képest, amilyen volt. És a kráter is eltűnt :)
Vajon hányszor keféled a kutyád szőrét?
Ezt a sebet sokkal régebben észre kellett volna venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!