Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tudok oltási könyveket...

Hol tudok oltási könyveket vásárolni?

Figyelt kérdés
Kedvezménnyel rendelhetek szükséges oltásokat a kutyusoknak a patikából, de azt viszont nem tudom, hogy honnan szerezzek oltási kiskönyvet, mert azt nem adnak hozzá.
2008. aug. 2. 21:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

Én voltam aki nem finoman fogalmazott. Bocs, de ezt másképp nem lehet, és itt valami nekem nem tiszta. Ha csak azért akarja, hogy az ő lelkiismerete nyugodt legyen akkor nem kell oltási könyv, mert maga is tudja mit adatott be neki, szóval ez nagyon rossz duma. Ha viszont bármi probléma történik a kutyával akkor a hamisított (igen, az állatorvosi pecsét nélkül) oltási könyvvel nem fogja tudni igazolni, hogy milyen oltásokat kaptak, sőt még jól meg is büntetik a hamisításért. Nekem ez inkább egy szaporító kérdésének tűnik, ami gyakorlatilag arra irányul, hogy miképp tudná ingyen letudni az oltásokat...

Normális állatorvos a büdös életben nem fog neki aláírni olyan oltást amit nem ő adott be, hiszen ezzel a saját karrierjét is veszélybe sodorja.

2008. aug. 3. 14:39
 12/15 A kérdező kommentje:
Ez nem valami piszok helyről összeszedett oltóanyag, ezt gyógyszertárból lehet megrendelni, nem valami lejárt szavatosságú szarság! Az illetőnek jogosultsága van megrendelni a gyógyszereket, mivel állattenyésztéssel foglalkozik, ez a munkája, ebből él, és ezért kap ilyen kedvezményt. Szóval ez rendes magyarországon kapható oltóanyag, amit az állatorvosok szoktak beadni. De nem vitatkoznék, köszönöm a válaszokat!
2008. aug. 3. 16:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Ja és nem szaporító vagyok! Ebben a kérdésben semmi rossz nincs, de egyes emberek már a legrosszabbra gondolnak. Ilyen válaszokból köszönöm, de nem kérek többet. És másmilyenből sem, hacsak nem érti valaki a kérdés lényegét....
2008. aug. 3. 16:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
mi is igy vettük meg a kiskutyánkat 1oltással,és a tenyésztő adta be.engem nem zavart,tuti jo helyről hoztuk,100000százalékra biztos voltam benne,h be van oltva.le volt pecsételve,aláírva(gondolom egy kis lovéért cserébe),a lényeg,h vittük a 2.oltásra,és az én állatorvosom kiszurta ezt.fogalmam sincs hogy.azthiszem a féregtelenítésnél nem volt lepecsételve.be akarta adni neki ujra az elsőt.nem hagytam,mert tudtam,h be van már oltva.eljöttünk,és azóta nem is voltunk ott!
2008. aug. 3. 16:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
attól h ha ad is az orvos oltási könyvet,nem fogja neked senki elhinni h oltod a kutyádat,mert nem vagy orvos...
2008. aug. 3. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!