Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szoktatok rendszeresen könyvek...

Szoktatok rendszeresen könyveket vásárolni magatoknak? Mennyit szoktatok rászánni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 20:46
 1/7 anonim válasza:
Havonta maximum 4000 forintért, többet sajnos nem engedhetek meg magamnak. Meg kölcsön kapott könyveket is szoktam olvasni.
2011. jún. 12. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen szoktam könyveket venni. Ha van egy kis férretett pénzem, azt általában könyvekre költöm. Elég változó, hogy mennyit tudok könyvekre költeni.
2011. jún. 12. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Múlt hónapba vettem meg Stephen Kingtől a Setét Torony 7. kötetét 2800 Ft-ért. A héten vettem egy Dean R. Koontz könyvet 2000 Ft-ért. A jövőhéten megveszem Sptehen King A búra alatt című könyvét 5800 Ft-ért.
2011. jún. 13. 06:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Külföldön élek és az egész család nagyon szeret olvasni, így 2-3 havonta 40.000 ft-ért szoktam könyvet rendelni a bookline-ról. Amíg Mo-on éltünk, havonta pár száz ft-ért tudtam vásárolni általában antikváriumból.
2011. jún. 13. 06:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam, hogy nem megkötve, hogy húú el kell mennem a könyvesboltba, hanem hogyha megyek a városba akkor mindneképpen bemegyek és ami megtetszik azt megveszem.

Amúgy erre a célra a legjobb szülinapi ajándék a könyvutalvány.

Legutóbb a vámpírnaplók 4-5-6. részét vettem meg, kb két hét alatt kiolvastam az egészet :D És tegnapelőtt az angol nyári olvasmányaimat vettem meg, az Anne of Green gables-t és a Draculát. :D

Jövőhéten meg megyek a Vámpírnaplók 7. ért, most is azt akartam venni de még nem szállították ki nekik a központi raktárból :D

2011. jún. 13. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a könyves üzlet felé járok, akkor bemegyek. Messze lakom a legközlebbi várostól ezért nem járok annyira gyakran. Van, mikor nem veszek semmit, mert éppen nincs olyan, amit meg akarok venni, de ez ritkán, fordul elő:). Saját pénzemből ritkán veszek, inkább úgy kapom szüleimtől, nagyszüleimtől a rokonoknak pedig össze szokom írni, hogy milyet vegyenek ajándékba pl.: Karácsonyra. Egy vásárlás során, hogy menyit költök az attól függ, hogy mennyi olyan könyv van, amit meg akarok venni.
2011. jún. 13. 21:31
 7/7 anonim válasza:
havonta kb 5 könyvet biztosan, mert rendszeresen nézelődünk vaterán, teszveszen is, és így olcsóbban is be tudunk szerezni könyveket, pl mostanában jópár olaszt is vettünk onnan, könyvesboltból is szoktunk, meg rendelni is, havonta kb 5-10e ft-ot tesz ez ki!
2011. jún. 15. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!