Találtunk egy 12hetes rottweiler szuka kutyust. Nekünk már van kutyánk, tehát nem tudjuk befogadni. A menhelyen nincs hely. Hol találok befogadót?
Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 13:30
1/32 anonim válasza:
Szerintem elég sokan befogadnák. Én is, csakhogy én vajdasági vagyok. :)
Tegyetek fel hirdetéseket újságokba. Biztosan akad jelentkező.
2/32 anonim válasza:
3 hónapos:(( nem keresi senki? szegényke...
3/32 anonim válasza:
Elsősorban keressétek az eredeti gazdit!
Plakátozzatok, nézessetek benne chipet az állatorvosnál stb...
12 hetes fajtatiszta kiskutyákat nem szoktak csak úgy kirakni...Biztos nagyon hiányzik vkinek!
5/32 anonim válasza:
igen szerintem is elöször az igazi gazdit keressétek! bizti h hiányzik vkinek...:( én amugy nagyon szivesen befogadnám csak nemtudom merre lakhatsz...én komárom-esztergom megyei vagyok
6/32 anonim válasza:
13:46 os vagyok még mindig! amugy nekem kb. 3 hónapja halt meg a 11 éver roti lányom ugy hivták h Niki
7/32 anonim válasza:
Szegény =( először keress igazi gazdit, ha semmi akkor odaadhatod valakinek de szerintem várj egy darabig az igazira! Biztos szép kutya lehet...imádom őket de sajnos nem tudom örökbe fogadni úgysem engednék :s
8/32 A kérdező kommentje:
egy börtönbe dobták be a kutyákhoz. nem messze a börtöntől megtalálták az oltási könyvét is. szegénykének csak a 6hetes oltása van meg. Nem tudom ki tud ilyet tenni.:(
Egyébként Borsodban lakunk.
2010. jan. 7. 13:57
9/32 anonim válasza:
Szia. ne haragudj de ez nekem sántit egy kicsit. Aki "kidobásra itél " egy kiskutyát, az nem oltatja be először, hanem elválasztás után egyszerüen egy dobozban kirakja valahova. vagy megvették, és mégsem kellet, hát nemtudom elképzelni. De a kiskutya.hu, vagy az e-dog oldalakon megtudod hirdetni, vagy a netboard forum rottis topicjában. Remélem mielőbb rendeződik a kis élete.
10/32 anonim válasza:
én befogadnám, csak Debreceni vagyok, leutazni meg nem tudok:( (én voltam az a 13:46os aki kérdezte merre laksz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!