Jelentős az eltérés a rottweiler kan és szuka között?
Úgy értem,ha pl látsz egyet,akkor megtudod mondani a méretéről,hogy melyik?a szukák nem olyan félelmetesek,mint a kanok?
tudnátok olyan linket,ahol egymás mellet áll egy kan és egy szuka?
googlebe beírtam,de nem találtam :(
Ez a kép, a leírása alapján, állítólag, egy kan, és egy szuka. Bár én nem látok jelentős különbséget, még a méreteikben sem.
Képet nem tudok mondnai,de ha élőben látni egyet akkor azért meg leweht mondnai,hogy kan vagy szuka-e.
A szukák kisebbek,könyebb felépítésűek és ami nagyon jellemző a kanokéhoz képest kicsi vékony fejük van.
Én ezt így nem mondanám,de álltalában kisebbek így kisebb erőt is tudnak pl Őrző-vődn kifejteni.De ez egyed függő is.Az biztos,hogy a kan azért az kan :D
Attól is függ mire szeretnéd a kutyát alkalmazni. MErt a roti azért roti és egy szukára se mondanám az hogy gyenge akármilyen pici x)
Ez az összes fajtára vonatkozik.
Akár a kannak akár a szukának a nemi jellegnek már az első látásra meg kell hogy mutatkozzon rajtuk.
Kivételek a szukás kanok és a kanos szukák.
A kiállításokon a bíró egyből látja, hogy szuka vagy kan van előtte. Nem kell neki a kutya alá néznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!