Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van ez? Többi lent!

Alice012 kérdése:

Miért van ez? Többi lent!

Figyelt kérdés
Van egy 6 éves kutyám. Mostanában ritkábban engedem ki az udvarra mert nem volt időm ott ülni kint vele, ugyanis ahányszor kiengedem folyton azt keresi hol tudna megszökni.. Ez miért van? Pedig enni, inni kap a helye is igazán jó. Igaz mostanában nincs túl sokat az udvaron, mert amint bemegyek a házba ő azt kezdi keresni hol léphet le. Ez nagyon rosszul esik nekem.. Az én hibám? Vagyis hogy túl keveset van kint? Meg ha kint is vagyok vele és szólok neki észre sem vesz...Arra gondoltam azért mert régen volt kint és most "végre kint vagyok az udvaron" lázban ég.. Szerintetek?
2014. júl. 8. 10:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
igen, a te hibád. keveset van vele foglalkozva, keveset van kint a levegőn. ha sétáltatod rendszeresen, tanítod, foglalkozol vele nem fogja keresni hogy hol léphet le.
2014. júl. 8. 10:56
 2/6 anonim válasza:
32%
szerintem ez nem a te hibád ez kutyátol függ hogy szökdösős vagy nem. nekem 3 kutyám van mindegyikkel ugyan annyit van foglalkozva és az egyik kutyám ugyan úgy elakar midig szökni a többi pedig nem szóval szerintem nem a te hibád . de próbálj meg vele többet sétálni menni vagy játszani : )
2014. júl. 8. 11:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Napi séta és lemozgatás nélkül ki is akar majd szökni.
2014. júl. 8. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Az enyém is folyton szökne ahogy bírna, és napi (főleg h nyári szünet van de amúgy is) kb5 órát tuti foglalkozok vele, játszok vele,tanítom, sokszor találok ki logikai feladatokat neki,és min 1óra séta esténként,mivel most nap közben túl meleg van, és csak azért egy mert már nem mai kutyus és látom rajta hogy ennyit bír, és mégis amint kiengedem mindezek után elrohanna.
2014. júl. 8. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Előszöris meg kell csinálni szökésbiztosra a kerítst és hagyni kell a kutyát, hogy annyit legyen kinn, amennyit csak akar. Aztán el kell kezdeni sétáltatni, minél többet és keríteni kell neki kutyatársaságot.
2014. júl. 8. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ivartalanítás, sok és alapos séta és foglalkozás, meg szökésbiztos kerítés.
2014. júl. 8. 11:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!