Kutyás etikett! Szerintetek is bunkóság más kocsijának
a kerekét lepisiltetni a kutyával?
Figyelt kérdés
Egyik szomszédom csinálja ezt, hogy szándékosan lepisilteti a parkoló autókat a kutyájával.A mienket is.Nekem is van kutyám,de én sosem csinálok ilyet.Szerinte ebben nincs semmi rossz, mert az utcán áll a kocsi és a kóbor kutyák is lepisilhetik....Mondtam már neki, hogy ez nem így működik, de nem érdekli.Én vagyok csak ilyen, vagy más szerint is ez nem normáls dolog?
Nem értem, mit szeretnél megtudni? A válaszokat megmutatod a szomszédodnak?
2014. júl. 8. 09:30
12/25 anonim válasza:
Nálam alap megtanítani a kutyának, h se a házakat, se kocsikat nem lehet lepisálni, akkor sem, ha a világ leginkább felüljelölendő pisája van ott. Az ilyenekre én nagyon tudok haragudni.
2014. júl. 8. 09:45
13/25 A kérdező kommentje:
"Nem értem, mit szeretnél megtudni?"-ott a kérdés...
2014. júl. 8. 09:58
14/25 Nádszálkisasszony válasza:
Nem engedem lepisilni, pedig jelölgetős kan kutyám van. Sajnos azonban néha ígyis becsúszik egy-két kerék.
2014. júl. 8. 10:34
15/25 anonim válasza:
Akkor az itteni hozzászólók kíváncsi vagyok hol laknak mert én még életemben nem láttam embert aki elhúzza a kocsitól a kutyáját és "nem"-ezik neki. És milyen zöldre viszitek? Van ahol 5kmes körzetben nincs zöld ne mondjátok már h rohangáltok vele a sarki villanyoszlopig (amit szintén nem célszerű lepisilni). Hiába pontoztok le..a városban ezzel jár a kutya nem lehet mit tenni. Utálom én is nem erről van szó (ki is költöztem onnan)..de szerintem ez álszentség. Nem hiszem el hogy a ti kutyátok még sosem pisilt le semmit ami a másiknak ne tetszene.
2014. júl. 8. 10:34
16/25 anonim válasza:
Bunkóság, de az emberek többsége bunkó paraszt, így nincs min csodálkozni. Én soha nem engedem a kutyámnak, hogy lepisilje az autókat, de eleve oda sem engedem hozzájuk, mert akár meg is karcolhatja a hámmal őket.
A másik ilyen dolog az épületek, kerítések. Nagyon idegesít, mikor sétálunk a városban és látom, hogy szinte mindenki megengedi, hogy a kutyája a falakat, kerítéseket lepisilje. Ez számomra undorító és szintén nem engedem az enyémeknek.
2014. júl. 8. 10:41
17/25 anonim válasza:
15-ös!
Na látod, pont ezért nem kellene a város közepén, panelban, stb, kutyákat tartani! Ha valaki nem tudja megoldani, hogy ne a falakat, meg az autókat pisilje le a kutya, akkor ne tartson! A kutyának se tesz jót, ha napi 4-szer megy egy kört a háztömb körül azt kész. Soha nem fogom megérteni azokat a kutyásokat, akik a belvárosban tartanak kutyát és soha nem viszik zöld területre.
16-os voltam.
2014. júl. 8. 10:43
18/25 anonim válasza:
#16 Akkor szerinted minden belvárosban élő vak költözzön falura, igaz?
2014. júl. 8. 11:10
19/25 anonim válasza:
Panelházban laktak ahol élt egy olyan vén szipirtyó aki nem a parkba ment szarattatni a kutyáját hanem az autók közé direkt, hogy bele lépjenek az emberek. Úgy képzeljétek el, hogy van a lakás, alatta járda majd út, majd parkoló és utána egy hatalmas zöld mező. Kb 20 lépést kellett volna megtennie, hogy a fűbe szarjon a kutyája. Szóvá tettem neki erre még neki állt feljebb, hogy a kutyája nem bír annyit gyalogolni. Egy elhízott mopsz volt, aki alig kapott levegőt egész nap csak fulállódzott szerintem toklász is volt az orrában.
2014. júl. 8. 11:56
20/25 anonim válasza:
10:34-es! Megyei jogú városban lakom, szívesen látlak bármikor!
Nemtudomhanyas! Belvárosban lakom, és olyan szerencsés helyen, h a társasház hátsó kijárata park. Maradhatok, vagy költözzek én is?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!