Mi a legjobb amit tehetünk, ha egy csaholó kutya rohan felénk, hogy megelőzzük az esetleges támadást/harapást?
Figyelt kérdés
futás / gázspray / ordibálás / szoborrá dermesdés :) ?2008. aug. 2. 17:11
11/12 anonim válasza:
Jah, és próbálj a kezedbe venni egy illemkönyvet. Nem szoktam szitkozódni, de remélem rád támad egyszer egy csapat kóbor kutya, aztán ott rugdoshatod őket, amennyit akarod.2
12/12 anonim válasza:
gyerekek nyugi!!!:)semmi baj!!!minden helyzettől függ!szerintem simogatni,és megdobálni is hülyeség egy olyan kutyát amelyik támadni akar!miért nem gondoljátok végig??amúgy az állatvédőre kiváncsilennék,ha a sajnát gyermekét ttámadná meg egy kutya!!!ISTEN ŐRIZZ!!!!SOHA NEM KÍVÁNNÁM!de nem játék,egy megvadult kutya!!!én is kutyás vagyok!!!és szeretem az állatokat!!!de én már voltam egy roti áldozata!!!tudom mit jelent,ha neked megy!nem kívánom senkinek!de nem dobáltam meg,nem kiabáltam,és nem simogattam!szavakkal nyugtattam!és odébb állt!nem volt egy álom,de túléltem!!majd összevartak!!MINDIG A HELYZETTŐL FÜGG!!!NEM SZABAD ÁLLTALÁNOSÍTANI!!MINDEN KUTYA,ÉS TÁMADÁS MÁS!!!!ÉSSZERŰEN GYEREKEK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!