Amerikai Staffordshire terrier kutya vágott füleinek hegyei egymás felé állnak. Ötlet?
1 hét múlva lesz 5 hónapos, 2 és fél hete lett vágva a füle.
Kiegyenesedik neki magától, vagy mereviteni kell?
éppen csak a hegye a füleinek.
1. vagyok
Mit jelent az, hogy kétszer?
Én 10 évvel ezelőtt vágattam a kutyám fülét, és nagyon sokszor kötöztem. Konkrétan nem volt szőr rajta ott, ahol a ragtapasz érte.
Én is kíváncsi vagyok, hogy miért vágattad le a fülét?
Csak, mert úgy keményebbnek néz ki?
a fület kötözni kell, hogy rendesen álljon, különben a porc megtörik, és ahogy a tiédnél is esett, egymás felé fognak dőlni a fülek.
ha már adtál az érzésnek, és levágattad a tiltás ellenére, akkor legalább járj utána rendesen a témának, hogy ne a gyakorin kelljen ilyen evidenciákat elmagyarázni... a fülvágás nem áll meg ott, hogy kijöttél a dokitól, a legfontosabb része csak utána kezdődik.
az 1. kötés rajta volt 2 napig, a 2. is és utána nem volt semmi gond! Ez varrat szedés után volt!
Azóta most figyeltem meg,hogy a két fülének a csúcsa (kb 7mm függölegesen) egymás felé áll. nem az egész füléről van szó csak a leges-legcsúcsa. NEM M.O.-N ÉLEK!!!
ÉS NEM AZT KÉRDEZTEM HOGY MILYEN EMBERNEK GONDOLTOK AZÉRT MERT MEG LETT VÁGVA A FÜLE HANEM AZT HOGY MIT TEGYEK A FÜLE HEGYÉVEL!! De konkrétumot még nem irt semelyikőtök, csak az(ok) akik a kérdést értelmezték és arra válaszoltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!