Mit csináljak hogy ne menjen oda mindenkihez?
Figyelt kérdés
Van egy 3 hónapos bishon bolognese-m.Panelban lakom, van egy kis kertünk oda szokott kimenni a kutyus.Mindennap a gyerekek,felnőtek délután oda jönnek a kerítéshez és nem hadják a kutyát,tv-èt nézni sem lehet mert csak azt lehet halani ahogy becézgetik.A gyerekek is mindig meghuzák a fülét,farkát,szőrét ( akkor mindig nyuszít) meg rángatják a kerítést rájuk szólok és a szülök még engem hurrognak le.A szülök meg gusztustalanok a kutya szőrében már találtam fogpiszkálót meg rágót ( láttam hogy náluk voltak ilyenek).Kivinni meg kikel a kutyát.És van olyan szomszéd aki egyszer megakarta mérgezni a perzsa macskát.Van a szomszédban kb.5-6 család (össz. Van 10 gyerek) abból 1 normális családvan aki nem engedi hogy benyulkáljon a gyereke.Mit csináljak hogy a kutya nemenjen oda mindenkihez?2014. júl. 6. 20:51
1/6 anonim válasza:
mondjuk nem ki kell nyomni a kertbe, hanem sétáltatni így oda tudsz figyelni rá és az emberekre, eléggé lefárad és a nap többi részében veled lehet bent a lakásban.
Vagy ehhez lemaradsz a következő műsorról?
2/6 A kérdező kommentje:
képzeld 1
A kutyát kiviszem mindennap 3x 1 órára sétálni (akkor is a végén már huzatja magát). Bocsánat hogy a nap 24 órájában csak 6-7 órát foglalkozom a kutyámmal te paraszt.Akkor piszkálják mikor kimegy aludni és nem én rakom ki, szabadon ki-be járkálhat.Normális válaszokat kérek!
2014. júl. 6. 22:26
3/6 anonim válasza:
A kerítést megcsinálod, hogy ne lehessen sem belátni, sem benyúlni.Egy ölebnek nem tudod megtiltani, hogy emberszerető legyen.Főleg egy kölyöknek.
4/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy a tulaj nem enged semmit oda rakni már kérdeztem tőle :(
2014. júl. 6. 22:48
5/6 anonim válasza:
Írd ki, hogy férges a kutya. Tutira békén fogják hagyni.
6/6 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet :D
2014. júl. 7. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!