Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A lány dán dogok kisebbek...

A lány dán dogok kisebbek mint a fiúk?

Figyelt kérdés

dán dogot szeretnénk venni, mert gyönyörű és óriási, de apuék csak lány kutyát engednek meg mert az összes kutya a szomszédban lány és ha fiút vennénk akkor félünk hogy átszökne a szomszédba mikor tüzelnek a kutyák. (az előző kutyánk ezt tette.)

de attól félek, hogy a lány dán dog kisebb mint egy átlagos nagy dándog. ez így van?

2014. júl. 6. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
nem
2014. júl. 6. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Valamivel kisebbek a szukák.

[link]

2014. júl. 6. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:
43%

Egyrészt dán dog nincs, német dog van.

Másrészt ivartalanítani kell, akármilyet vesztek, ezer okból fontos, olvassatok utána.

Harmadrészt meg lehet a szuka kisebb (nem törvényszerű, kifoghattok éppen kicsi kant is), de pontosan miért is számít neked ennyit az a néhány centi? Nem marad térdig érő, ha rendes tenyésztőtől veszed.

Negyedrészt meg... Tudod egyébként, hogy milyen a fajta, azon kívül, hogy nagy meg szép? Mert a vele való együttélésben ez lesz a legkisebb dolog, ami számít. A jelleme, a temperamentuma, az igényei sokkal fontosabbak. Ezekről van fogalmad, vagy csak kéne egy nagy buflák házőrző a kert végébe?

2014. júl. 6. 11:03
 4/9 anonim ***** válasza:

ivartalanítsátok a tieteket ha kan ha szuka lesz, és ugyanezt üzenem a szomszédnak ha nem csak kertidisznek tartja őket.

És ilyen felfogással,hogy gyönyörű és okos, nem veszünk kutyát,ha meg tudod adni azt amit egy ekkora kutyus szeretne akkor hajrá, e előbb utána kell ennek nézni,tenyésztőkkel beszélni hogy hogy, és mennyibe kerül az eltartása, mennyi a mozgás igénye stb...mert lehet teljesen más lesz mint amit vártatok

2014. júl. 6. 11:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Nem kell lehurrogni... nagyon jól tudom milyen a dán dog. (Boccs. Német dog) nem egy, nem kettő videót nézem róla.

kérdeztünk tenyésztőket is és sokban segítettek.

Pont nekünk való a kutya.

nagyon jól tudjuk hogy sokat eszik... és? és akkor mivan? akkor annyi kaját adunk neki amennyi kell, nem kell egyeseknek okoskodni. Azt is nagyon jól tudjuk hogy nem egy olcsó mulatság csak a kaja de mi ezt elfogadjuk.

Undorító hogy manapság mindenbe beleszólnak az emberek.

Ha van rá pénz hogy eltartsa valaki akkor ne szólj bele.

2014. júl. 6. 11:47
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Te irtad így hogy gyönyörű meg nagy, akik így irnak azok kb loszart se tudnak a fajtáról, fogalmazz pontosan és nem fognak téged lehurrogni

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__5848996-miert..

cs olvasd ezt el és rájöhetsz hogy mire gondoltunk, mert sajnos tul sok az ilyen gazdi

Utólag is elnézést kérek.

2014. júl. 6. 12:33
 7/9 A kérdező kommentje:

Jó akkor hogy tudjátok én nem vagyok rossz gazdi, hiszen IMÁDOM az állatokat és mindig is foglalkoztam velük. Előző kutyusomnak is egy csomó trükköt tanítottam. Tényleg nagyon sokat!

úgyhogy ne mondjatok sértő dolgokat és ne ítélhetek el úgy hogy nem is ismertek és nem tudjátok milyen vagyok..

2014. júl. 7. 11:56
 8/9 anonim ***** válasza:

mi itt csak a kutyák érdekeit nézzük, és hát az emberek előitéletesek

amúgy mellékesen barátnőmnek otthon van 3-4 német dogja, egyébb kutyafajtákkal, cicákkal,mini malacokkal, és mindig aztmondja olyanok mint egy oriás öleb, azt őket nem érdekli hogy nem kapsz levegőt, akkoris rád fekszik :) vannak fiuk-lányok és kb mind egy magasságban vannak

2014. júl. 7. 12:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Kodzonom szepen!:)

Es meg egy kerdesem lenne, meghozza az, hogy az igaz hogy a szukanak nem olyan a feje mint egy atlagos nemet dognat? Szoval nincs megadva az a kockas alak, a szukake inkabb hosszukas. Ez igaz?

2014. júl. 11. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!