Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorkshire terriernek hogyan...

Yorkshire terriernek hogyan tanítsam meg azt hogy hova végezze a dolgát? Ahonnan vettem ott állítólag szobatiszta volt.

Figyelt kérdés

2 éves felnőtt yorki, házban van tartva, 3 napja van meg, dobozt még nem találtam ki neki, de haladóban van, és abba tennék homokot, de honnan fogja tudni, hogy oda kell neki? az eddigi végtermékeket amit a szőnyegre pakolt azt tegyem bele a dobozba a homok tetejére és mutassam meg neki?

ahonnan vettem ott nem kérdeztem meg, hogy mire végezte a dolgát...

2014. júl. 5. 13:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
azok jó kutyák kint, csak azok kinti kutyák, majd össze lesznek szoktatva, csak az egyik nagyon játékos, aztán ráugrál az egyik a másikra a kinti közül, mind a kettő ami kint van az 5 kg-os, szóval nem nagyon fáj egyiknek sem ha ráugranak egymás hátára, de ez a benti kutyus ez 1.8 kg, és össze is csuklana ha az 5 kg-os ráugrana, ha kicsit megszok minket az új kutya akkor össze lesznek szoktatva
2014. júl. 5. 15:11
 12/17 anonim ***** válasza:
egy nyugodt semleges helyen ismertessétek össze őket (pl park,rét) és nyugi a kicsi is tud magára vigyázni
2014. júl. 5. 15:19
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

A kutyát nem az érdekli,hogy te kaptad vagy a húgod.Biztos megvan az oka,hogy őt választotta.Az 5 kilós kutya mi a francot keres az udvaron amúgy?Őt kellett volna beköltöztetni,nem egy szaporítótól újat venni.

Főleg úgy,hogy a meglévőkkel sem foglalkoztok.

2014. júl. 5. 15:45
 14/17 A kérdező kommentje:

az az oka lehet, hogy vettem szerdán, és csütörtökön szinte egész nap a húgommal volt, meg pénteken is egész délelőtt, aztán mivel vele barátkozhatott először, így ezért.

de az úgy nem jól van, hogy ő hozzá ragaszkodik, hozzám kell hogy ragaszkodjon.

2014. júl. 5. 18:56
 15/17 anonim ***** válasza:
56%

Ezt majd mond meg neki is. A kutya hamaravbb választja gazéjénak azt, aki rá se bagózik, mint azt, aki ráerölteti magát.

Szomorú egyébként, hogy kellett egy harmadik kutya, mikor már van kettő, szocializálatlanul, kinn a kertben, ráadásul a harmadik is milyen körülmények között van...

2014. júl. 5. 19:10
 16/17 anonim ***** válasza:
57%
Nektek egy kutya is pont eggyel több,mint amit tartanotok szabadna.
2014. júl. 5. 21:04
 17/17 anonim ***** válasza:
56%

A kutya ahhoz ragaszkodik, aki foglalkozik vele, és akire fel tud nézni. Ez nem azt jelenti, hogy babusgatod, meg gügyögsz neki, mert csak hülyének néz. A húgod gondolom nem csinál ilyen lealacsonyodást, meg nem erőlködik ennyire látványosan azon, hogy "jaaaj Majácska, de engem szeress mááááár". Te tudnál vezetőként tekinteni egy olyan emberre, aki állandóan a kegyeidért esedezik? Szerintem egy idő után torkig lennél vele.

Úgyhogy hagyd abba, ezt a hp viselkedést, ne legyél irigy majom a saját testvéredre, és kezdj el érdemben foglalkozni a KUTYÁDDAL (mert bármilyen hihetetlen is, a yorkshire terrier is ugyan úgy működik, mint a bernáthegyi, a dobermann, a németjuhász, stb, annyi eltéréssel, hogy nem 40 kg). Vidd el sétáltatni, tanítsd trükkökre, játssz vele sokat, te etesd mindig. De ha csak egy négylábú táskadíszre volt szükséged, akkor a büdös életben ne várj semmit a kutyától. Tudod, azt kapsz, amit adsz.

2014. júl. 5. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!