Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez most normláis? /többi...

Ez most normláis? /többi lent! (állatorvos. )

Figyelt kérdés
Van egy 3 hónapos kutyám. havonta kapja az oltásokat,most kapta meg a 2. oltását... már a 3. vagy a 4. oltásnál kéne tartanunk... Szerintetek ez normális? szerintem egyáltalán nem,mivel úgy tudom, kölyökkorban 2 hetente kéne oltani a kutyát...Aki ajánlotta nekünk a dokit azt állítja, hogy tudja a doki, hogy mit csinál...Na de??! Köszönöm! :)

2014. júl. 4. 22:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolső vagyok szerintem időben kapta a 2 . oltását.
2014. júl. 5. 14:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a baj, hogy csúszik a program, mert később kezdték, hanem azzal, hogy nem két hétre rá ismételnek, hanem egy hónapra rá.
2014. júl. 5. 14:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Milyen gyártmányú anyaggal olt a doki?
2014. júl. 5. 14:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Számold ki utolsó. 8 hetesen kapta az elsőt, most kapta a másodikat. Ahol én dolgoztam dokinál ott mindig három hétre oltottunk, mert annyi idő kellett hogy reagáljon a vakcinára. Szal függ az oltó anyagtól is. Jaah, nem a legolcsóbb anyaggal dolgozott a doki.
2014. júl. 5. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!