Bármilyen fajtát, vagy keveréket hozhatsz a menhelyről.
Ha következetesen neveled, jársz vele kutyasuliba, egyik sem lesz harcias!
2014. júl. 4. 11:18
12/20 KGabi0000 válasza:
Nem értem miért mindenki divatkutyát ajánl.Ennek megfelel a tacskó,aminek nem kell nyírni a szőrét,legalábbis a rövidszőrűnek nem.A Foxi is jó,a Francia bulldog,a Beagle,a Jack russel terrier,de a menhelyeken számtalan ilyen kutya van.Noé állatoothon alapítvány: [link]
2014. júl. 4. 11:20
13/20 anonim válasza:
12-es!
A kérdező nem ismeri a fajtákat. Miért ajánlasz neki Beaglet, ami kezdőknek abszolút nem való? Nagyon makacs fajta. A francia bulldog sem annyira jó a nyomott orra miatt, ráadásul agyonszaporították már azt a fajtát is.
2014. júl. 4. 11:33
14/20 anonim válasza:
Azt kerdezte, melyiknek NEM HULLIK a szore.. Nemtom ez feltunt e vkinek rajtam kivul, de talan a tacsko, foxi, fr bulldog es hasonlo rovidszoru kutyak kilove. Ja igen es a csivava is.
2014. júl. 4. 12:25
15/20 KGabi0000 válasza:
Minden kutya más természetű,ez nem sokban függ a fajtától.Szerintem a Beagle fajta egyáltalán nem makacs.A Francia bulldog pedig a Yorkihoz hasonlítva egyáltalán nincs túlszaporítva.Nekem tacskó keverékem van,mindenki azt mondja a tacskókról,hogy makacsak,morgósak,harapósak,rossz természetűek,buták.Ennek ellenére az én kutyámban semmi tacskós nincs.Egy kis örökmozgó,akármit megcsinál,amit kérek tőle,még soha nem harapott meg senkit és nyugodtan engedi,hogy idegenek simogassák,játszanak vele.Nagyon okos,még azt is egyből megérti,amit alapjáraton nem tanítottam meg neki.Egyébként utolsó válaszoló,azt írta,hogy nem hullik NAGYON a szőre,tehát nem annyira,mint mondjuk egy pásztorkutyának vagy más hosszabb szőrű kutyának.
2014. júl. 4. 12:30
16/20 anonim válasza:
hosszabb szőrű kutyának nem hullik többet a szőre, viszont ezerszer könnyebb eltakarítani... a beagle-féle szőr szerintem a rémálom kategória, szinte lehetetlen összeszedni, ragad mindenhova, szúr, többet meg nem találod...
az uszkárhoz hasonló szőrzetű kutyáknak hullik kevesebbet a szőre.
2014. júl. 4. 15:22
17/20 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm a válaszokat!
2014. júl. 4. 18:30
18/20 anonim válasza:
A beagle - t tudom ajánlani, ezenkívül a leírásnak megfelel a jack russel terrier is, francia bulldog, boston terrier. Szétnézhetsz menhelyeken is, biztosan ott is találsz olyan kutyát, amelyik megfelel a kikötéseidnek.
2014. júl. 5. 10:01
19/20 anonim válasza:
Írd be a google-ba, hogy kutyafajták, ott megtalálhatod a neked tetsző fajtát.
2014. júl. 6. 12:26
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ilyen kutyafajták közül vaciálok: -csivava,törpe pincser,yorkshire terrier
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!