Nem makacs, könnyen nevelhető, de szép kutyafajta?
Hova, kinek, milyen célra, mennyi foglalkozás mellé, mennyit lennél hajlandó napi szinten a fárasztásával/fésülésével/ápolásával tölteni...
áhh, úgyis én leszek a bunkó. Tudodmit? Pitbull, és csivava. Megfelelő kezekben mindkettő könnyen nevelhető és bizonyos embereknek mindkettő szép is.
Komolyan lepontozzátok sippara-t?
A kedves kérdező semmit nem írt le, mit tudna nyújtani a kutyának, csak idebökött 3 tulajdonságot ami több tucat kutyára ráillik, és egyesek egyből dobálóznak bizonyos fajtákkal. Kérjük fejtsd ki pontosan, mit tudnál biztosítani a kutyának és akkor majd mondunk hozzád illő fajtát.
A skót juhász éppen úgy lehet a válasz, mint bármelyik másik fajta, talán egy-két kivételtől eltekintve, de hogy kifejezetten és kizárólagosan a skót juhászt ajánlja valaki...? Persze jó válasz, mert nem rossz, de mellett van még vagy 30 könnyen elérhető fajta, ami ugyan úgy megfelelhet.
Jó lenne kideríteni, hogy milyen a kérdező, mi tetszik neki, hogyan tartaná, mire szeretné tanítani és akkor lehetne szűkíteni a kört.
Kit érdekel ez a pontozós baromság? Azt sem tudom, hol kell nézni, úgyhogy engem is pontozhattok nyugodtan.
Egyébként németjuhász, terwureen, szetterek, sok fajta van, nézelődj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!