SÜRGŐS! Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Van egy 10 éves tacsim. Az előbb adtam neki reggelit. Kint feküdt a virágok között, mikor hívtam, nem akart felkelni, picit hisztizett, azt hittem, hogy csak játékból, ezért elkezdtem noszogatni. Hozzáértem a csípőjéhez, mikor hangosan felsírt és összerezzent. Ugye ez nem kezdődő dysplasia?2014. júl. 2. 10:12
11/14 A kérdező kommentje:
Sétált egy nagyot a kertben saját magától. Volt pisi és kaki is, de járása furcsa, szerintem az egyik hátsó lábát próbálja tehermentesíteni, de nem tudtam eldönteni, melyiket. Séta közben jó kedve volt, vadászott is egy kicsit. Most árnyékban pihen.
Lehetséges, hogy valaki megrúgta?
2014. júl. 2. 12:00
12/14 anonim válasza:
Bármi lehet :(
Írd majd meg, mit mondott a doki!
13/14 A kérdező kommentje:
Nemsokára megyünk dokihoz. Anya nemsokára hazaér, és utána már megyünk is. Most pihen.
2014. júl. 2. 14:36
14/14 A kérdező kommentje:
Voltunk dokinál. Úgy tűnik arthrozisa van. Kapott rá egy fájdalomcsillapító - gyulladáscsökkentő szurit. Már látszik a hatása; ugat, jön-megy, csóválja a farkát, amit egész nap nem csinált. Holnap megyünk a következő adagért, és ha hatásos lesz, akkor fog kapni gyógyszeres kezelést.
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2014. júl. 2. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!