SÜRGŐS! A kiskutyám hányt, lázas, étvágytalan, bágyadt és csak fekszik. Mi lehet a baja? Hogyan kezeljem?
A gyomorrontástól kezdve a parvóig bármi.
Vidd orvoshoz azonnal!!!
Lehet fogadásokat kötni:
1: nincs pénz
2: kicsi vagyok
3: nincs doki
4: nincsnek itthon a szüleim
5: nincs telefon
6: nem engedik a szüleim felhívni a dokit
7: a doki elhajtott, mondván nincs semmi baja
8: nem tudjuk elvinni, mert nincs kocsi/fél a kocsitól/harap/stb
9: nem jön házhoz a doki
Kérem tegyék meg tétjeiket!
A leírt tünetek alapján a kiskutyád BETEG. Minden kétséget kizáróan az ÁLLATORVOS tud neked diagnózist felállítani.
Tehát a megoldás az ÁLLATORVOS! Nem otthoni gyógymód, nem kuruzslás, nem gyógyfüvek rágcsálása, hanem doki.
A fenti tüneteket gyomorhurut, bélhurut, parvo, coronavírus, de esetleg még a férgek által termelt toxin is okoz.
Tehát irány az ÁLLATORVOS! Remélem segítettem.
Ne adj neki fájdalomcsillapítót!!!
Én így mérgeztem meg tiszta jószándékból. Szerencsére túl vagyunk rajta, de azóta állandóan a falba verem a fejem, hogy inkább ne adtam volna neki semmit.
Cataflamot sose adj a kutyának. Algopirint úgy tudom adhatsz, de azt is csak testsúlyarányosan. Egy pici kutyára akár egy fél szem gyógyszer is halálos méreg lehet!!!
ORVOS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!