Van 3 ampulla neostomosanom hogyan használjam?
35kg-os boszeront simán átáztatok fél literrel...
annyi a trükk, hogy előtte sima, langyos vízzel a kádban átáztatod a szőrét. miután a bőérig megázott (amihez az kell, hogy a kezeddel beledörgöld a szőrébe a vizet) már könnyebb eloszlatni rajta a neostamosanos vizet. utána kiengeded (megrázza magát, addigra tanácsos a házon kívül lennie), és a napon szépen megszárad. a neostamot nem kell lemosni.
Szerintem a 3 liter elég kevés egy ekkora kutyára, én épp tegnap fürdettem az 5 kilós kutyámat 1 literrel.
Amúgy beleállítod valamibe, és pohárral locsolgatod rá 10-15 percig. 3 liter vizet csak nem szív fel a bundája, valamennyi biztos lefolyik.
Arra figyelj, hogy a fejére is kell önteni (persze csak óvatosan, bár akkor sem lesz baja, ha a szemébe megy) és én nem szoktam leöblíteni, hanem hagyom rajta megszáradni.
Az a büdös benzin szag fél óra alatt teljesen kipárolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!