Autista gyermek mellé kiskutya?
Figyelt kérdés
Jövő nyáron kiskutyát szeretnénk, a szüleim beleegyeztek. Viszont az öcsém autista, és félünk a reakciójától. Már beszéltem vele a kutyusról, és nagyon boldog volt, képet is mutattam róla, hogy milyen lesz, hogy fog kinézni. Mi viszont félünk attól, hogy bántani fogja a kutyust. Egyébként egy cocker spánielt szeretnénk, és az öcsém 10 éves. Szerintetek milyen ötlet?2014. júl. 1. 19:13
21/24 A kérdező kommentje:
Persze, ez egyértelmű! Mi is azért szeretnénk, hogy kicsit kikapcsolódjon, tudjon kivel játszani, meg persze én is odáig, és vissza vagyok a kutyusokért. Nincsenek barátai a betegsége miatt, és együtt ápolgatnánk a kedvencünket, sétáltatnák, tanítanánk, és lefoglalná magát. Szerintem jót tenne neki, és ragaszkodna hozzá. Az öcsém nagyon tud szeretni, és ha valakit szeret, ahhoz foggal, körömmel ragaszkodik, és védi!
2014. júl. 5. 22:21
22/24 anonim válasza:
A német juhász, labrador, vagy golden retriver a legokosabb kutya...ők valóak a beteg emberekhez, vakokhoz, értelmi fogyatékosok, süketekhez ...ilyesmi...a legtöbb vakvezető kutya is ilyen.. és lehet őket nyúzni :)
23/24 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam goldin is, de mivel a spánieltől kicsit nagyobb testű, félek hogy félne Tőle, hiába van a kutyusnak jó szándéka. Na meg persze a szüleim is örülök, hogy beleegyeztek hogy legyen állatkám.Kikötötték, hogy kis fajta lehet csak. Nekem a goldi és a spániel a kedvenc kutyám, meg a kis westie, de a spánielt láttuk a legjobbnak.
2014. júl. 11. 23:09
24/24 anonim válasza:
Beagle?Nekem is az van.Nagyon aranyos, kedves állat :) és még a házat is őrzi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!