Mi a kedvenc kutyafajtád? Ha kapnál egy olyan kutyát milyen nevet adnál neki?
Figyelt kérdés
Vagy ha már meg van a kutyus, mi a neve?2014. júl. 1. 16:33
1/17 anonim válasza:
Akita inu, Dante, sajnos még nincs :( de lesz :3
2/17 anonim válasza:
Újfundlandink van,ez a kedvenc fajtám.Bonnie a neve,2 éves
3/17 anonim válasza:
Border Collie fajtájú kutya boldog tulajdonosa vagyok, Jamie a neve.
4/17 anonim válasza:
Német juhász, van is ilyen kutyám, Lizzie-nek hívják.
5/17 sippara válasza:
Husky, sajnos még nincs meg. Már egy ideje kitaláltam a nevét (Asha), de most nagyon úgy néz ki, hogy a törzskönyvi nevét fogom megtartani hívónévnek, miután egy a tenyésztővel közös szenvedélyünkből fakadóan kapja majd :)
6/17 anonim válasza:
Labradort vennék, és mivel többségében amerikai filmekben látok ilyet, ezért amerikai nevet választanék, fiú talán Jack, lány Dorothy.
7/17 anonim válasza:
Német juhász szuka: Maja
Husky kan: Silver
Most egy menhelyi kutyám van, német juci-shar pei, ő Samu. :)
8/17 anonim válasza:
Nincs kifejezetten kedvenc fajtám. De pl. magyar vizslát szívesen tartanék, esetleg orosz vagy magyar agarat, dobermannt, ír farkaskutyát, meg még van egy pár.
Nem tudom milyen nevet kapnának.
9/17 anonim válasza:
Nekem az eurázsiai. Ha szukám lenne, valószínűleg Dina lenne a neve, de jobban tudnék választani, ha már nálam lenne :) . Majd lesz egyszer.
10/17 anonim válasza:
mopsz Guszti lenne a neve hamarosan megkapo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!