Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baj ha a kiállításra én így...

Baj ha a kiállításra én így tanítottam meg a kutyámat állni? Egyik kiállításozó barátom szerint hülyeség volt.

Figyelt kérdés
Szóval futok vele, akkor semmi extra nem kell, de amikor megállok akkor helyre rakom a lábát ha netán csúnyán van letéve ( utálom amikor valaki órákat igazgassa a lábát és folyamatosan emelgeti) én csak egy picit hátrább teszem ha nagyon elöl van majd eléje állok és a mutató ujjammal az ég felé mutatok így ő már tudja, hogy ki kell magát húznia és felemelni a fejét mert így tanítottam meg. Viszont a barátom szerint ez hülyeség volt ( ő kb 10-15 év e kiállításozik, nekem jövő héten lesz az első) Ő azt mondta, hogy minek állok elé, simán álljak mellette és figyeljem nem-e teszi el a lábát. De hát én úgy tanítottam meg, hogy nem szabad mozognia ha felvezető pórázzal a kezemben vele szembe állok és mutatok felfele és ezt nagyon jól meg is tanulta. Tényleg hülyeséget csináltam és álljak csak mellette és figyeljem a lábait mikor rakja el?
2014. júl. 1. 09:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"akkor hogy-hogy nem törik meg a hát-nyak vonala?"

felteszem fajtafüggő... az aussie kvadratikus, rövidebb hátú fajta, mint az enyém.

2014. júl. 2. 07:23
 12/12 Szilvi & Argos ***** válasza:
Az igaz :) köszi
2014. júl. 2. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!