Panelben élők! Ti végül hány hetesen vittétek le a kölyök kutyátok?
Miután az orvos engedélyezte (3. oltás után 10 nappal). Egy lakótelepen minden fűszálnál, bokornál egy kutyacuccal találkozol.
Nem azért fizettem x forintot (nagyon sokat), hogy egy hülyeség miatt elveszítsem.....Kibírtuk. Igaz a felmosó a kezemhez nőtt, a domestos gyártó csak nekünk gyártott, de megérte várni. Amint mehettünk, vittük oviba, suliba, semmilyen hátránya nem származott belőle, hogy később kezdett el sétálni járni.....
Mi 9 hetesen hoztuk el.
11-12 hetesen vittük le.
Mi is elég sokat takarítottunk.De kibírtuk és a kutya szobatiszta lett.Jól szocializált.Azon a pár héten nem múlt semmi.
Amíg meg nem lett a 3. szuri, utána pár nappal (már nem emlékszem, 10 éve volt).
Én inkább parázok és takarítom a szart, minthogy vmit elkapjon a kutyám.
Én anno levittem egyből. Megkérdeztem az állatorvost a parvóról, nem volt járvány. Olyan helyre raktam, ahol nem találkozhatott más állat ürülékével.
Most már nem vinném le, azóta felénk is egyre gyakoribb a parvó :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!