Ez a meleg miatt van?
De pont azért nem viszem, mert húz. Szóval nem fordítva. Ősszel emlékszem egyik napról a másikra nagyon nekiállt húzni, akkor még minden nap vittem.. Másnap is ez volt, azután is, és meguntam. Télen is megpróbáltam, mikor nem volt hó, de akkor is húzott. Tavasszal is.. Aztán kb. 3 hete elvittem megint, előtte úgy 3 hónapja nem. És akkor hirtelen nem húzott, alig jött. Mint tavaly nyáron.. Ezért most többet viszem.
Egyébként nyáron este viszem vagy reggel, mikor már nincs olyan meleg. De még amúgy sincs annyira meleg szerintem, délután sem. És a vízparton megyünk mindig, tud inni. De most akkor ez rossz lenne neki? mert akkor nem viszem...
tudom, hogy meg kéne nevelni, de ahhoz türelem kéne, én meg nem vagyok türelmes. És mielőtt nekiálltok, hogy akkor minek vettem kutyát: nem én vettem. A szüleim akarták házőrzőnek, egy tanyaszerűségen lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!