Sürgős! Mit tegyek ha nem tud kakilni?
Figyelt kérdés
szamojed kutyám van 1 éves, ami létezik mindent megeszik.
régebben már volt ilyen hogy elvittem sétálni probált kakilni, de nem tudott, csak nyüszitett. később tudott kakilni ahol minden féle plüss macska szemek voltak stb..
most ismét nem tud, csak szenved kb egy órája, valaki segítene ?
2014. jún. 28. 15:07
1/7 anonim válasza:
Gumikesztyű és benyúlsz. Megnézed, nincs-e valami, ami elakadt.
Paraffinolaj szájon át.
Állatorvos, aki segít rajta.
2/7 anonim válasza:
Bélelzárodása is lehet. Ez volt az én kutyámnál, sok csonttól nem volt széklete, csak erőlködött, hányt. Kihívtuk az állatorvost, adott neki injekcióban hashajtót, és szerencsére megúsztuk műtét nélkül. Mutasd meg orvosnak!
3/7 anonim válasza:
Azért egy sima laikusnak ne ajánlgassuk már, hogy a kutyája végbelében turkáljon.....több kárt tud okozni, mint hasznot...
4/7 anonim válasza:
Ismerősöm tejet ad neki az megfosassa a kutyát szerinte. ( Én nem tudom, hogy van, még soha nem volt ilyen problémám)
6/7 anonim válasza:
Paraffin olaj. De remélem, ha azóta sem sikerült produkálni, már látta orvos.
7/7 A kérdező kommentje:
elmentünk a vásárra, otthon hagytuk a kutyust, azóta olyan mint régen, nem tudom mi lehetett, köszönöm mindenkinek!
2014. júl. 1. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!