Leejtettem a kutyusomat, mit tegyek?
Na, ezért sem tartanék soha yorkie-t...
Vidd el, jobb félni, mint megijedni. Legközelebb vigyázz rá jobban! Barátnőméknél is mindig attól féleg, hogy rálépek a picire, mint egy tengerimalacra. :S
Ajaj!
a Yorki rettenetes kényes fajta pláne ha mini....
Az nem igaz,hogy ha eltörött volna nem tudna ráálni! A kutya nagyon bírja a fájdalmat még az ilyen pici 9 hetes is,igenis lehetséges a törés is.
Vidd el orvoshoz,mert lehet hogy csak egy zúzódás de vékony csontja elrepedhetett és ugyan úgy mint az embereknél elindulhat egy vérrőg felfelé a sérüléstől és reggelre embóliát vagy trombózist kap a kutyus.
Egy röntgen 6000 ft körül van,ugye megér neked ennyit a kutyus?
Gondolom nem fillérekért vettétek.
Az enyém 4 hónapig járt kificamodott térdkaláccsal, mire lett annyi eszem, hogy orvost váltottam, és a második orvos végre nem elégedett meg fájdalomcsillapítóval meg hogy kímélje a lábát, hanem észrevette és megműtötte a ficamot. Szóval igen, a kutyák sok fájdalmat kibírnak, és sajnos nem tudnak beszélni...
Vidd orvoshoz, ha húzza a lábát!
Kedves utolsó!
Lehet én vagyok tudatlan de én úgy tudtam,hogy van normál méretű yorki és van mini (teacup) méretű yorki.Yorki tenyészetből van a családomban yorki,onnan tudom.Ha buta vagyok ne haragudj,de akkor cáfolj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!