Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Titeket nem idegesít ez a...

Titeket nem idegesít ez a hirtelen jött kutyaiskola mánia?

Figyelt kérdés

Mindenki mindenhol a kutyaiskolával jön, nem értem, miért sulykolják ezt bele másokba... Oké, hogy hasznos, tök jó, remek, ezt nem is vitatom!

De a szitu, ami felhúzott:

A minap sétáltatom a kutyámat parkban és beszólt valaki, hogy menjünk kutyasuliba. Kutyám 4 hónapja van velem, sintértelepről van, előtte kóbor volt, 1-2 éves. Elértem, hogy szépen jön pórázon (nem ismerte) és nem vinnyog hangosan, ha kutyát lát 50 méteres körzetben (szereti őket nagyon). Futtatóban, udvaron, lépcsőházban teljesen behívható, de az utca...Hát ott minden olyan izgalmas neki, hogy teljesen más elmeállapotba kerül :D (Terrier mix.) Odajött egy póráz nélküli idegen kutya (gazdi valahol messzebb), enyém meg húzott, majd mikor nem engedtem a rángatásának, lefeküdt. A másik odajött, ismerkedtek és mindkettő játszott volna, de az enyém meg majdnem kirántotta a karomat, mert nekilódult. Erre a másik gazdi odajön, mondja miért nem engedem el, mert a Bubuka csak játszani akar vele blablabla.... Mondom NEM engedem el, mert nagyon izgága és még nem behívható. De, de, engedjem csak el. Mondom NEM! Elég ha egyszer szalad ki egy kocsi elé (járnak a környéken, meg buszok is) és volt kutya nincs kutya. Erre meg mondja, hogy akkor talán kutyasuliba kéne vinni, én meg mondom, hogy azt sajnos nem mindenki tudja megfizetni. Erre nézett rám tágra nyílt szemekkel.

Én értem és maximálisan elfogadom, hogy a kutyasuli remek dolog. De miért kell ezt mindig az ember fejéhez vágni? Főleg, mikor olyan mondja, akinek a kutyája szintén rendetlenkedik... Én folyamatosan gyakorolok az enyémmel, tanítgatom, olvasok a témában, videókat nézek, stb és haladunk.

Ráadásul sokszor tök megalázó, mert láthatóan pénzes emberek mondják én meg nem vagyok az.

2014. jún. 28. 01:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=sITrR5lMO_M

Minden csak nevelés kérdése! :)

2014. júl. 1. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!