Melyik a legszebb nyakörv a lentiek közül?
Figyelt kérdés
Már régebben is megkérdeztem, de akkor bevallom, túl lányosakat néztem ki a fiú kutyámnak, ezért mindet elvetettem.
Szerintetek melyik a legszebb?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
2014. jún. 27. 21:20
1/11 anonim válasza:
Szerintem fiú kutyusnak a legaranyosabb a vitorlásos :))
2/11 anonim válasza:
Vagy a vitorlás, vagy a spongyabobos. A többi inkább szuka kutyának való.
3/11 anonim válasza:
Nekem is a spongyabobos és a vitorlás tetszik.
4/11 A kérdező kommentje:
Ha már a vitorlásnál tartunk, 2 változata van. A másik ilyen:
2014. jún. 27. 21:38
5/11 anonim válasza:
Hát a spongyabobos az cuki de nem tudom hogyan mutat a kutyán. Minél szolidabb legyen, ne legyen túl feltűnő, így a vitorlásos is tökéletes.
6/11 anonim válasza:
Nekem a madaras tetszik a legjobban csak az lányos :D Imádom a Spongyát csak az kutyán nem mutatt valami jól szerintem,az első vitorlás amit belinkeltél az a legédesebb :3
7/11 anonim válasza:
Milyen fajta? itt saját személyre szabottat is tudsz rendelni, árban ugyanez, és halál jópofák:)
8/11 zsuzsabazsa válasza:
A facebook meg fizessen a reklámhordozásért.
9/11 anonim válasza:
nem kell rosszindulatuskodni, én is ugy találtam, de bocsánat, ha meg mertem osztani, nem tudtam, hogy igy a lelkedbe gázolok vele.
10/11 A kérdező kommentje:
2014. jún. 28. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!