Nem rég vásároltam egy kis kutyát! Ott a helyszínen azt mondták nekem, hogy fajtiszta Pit bull. De szerintem nem az ami engem nem zavar mert így is nagyon szeretem, csak azért jó lenne még is tudni, hogy milyen is az én kutyuskám!?
Nagyon aranyos pofija van, de semmiképpen sem fajtatiszta pitbull.
Viseld gondját szeretettel, és legyél jó gazdija.
Állatorvoshoz vidd el.
Nem szaporítotól van. és nem azért vettem meg mert azt hittem,hogy pit bull hanem azért mert meg tetszett és megsajnáltam onnan ahonnan hoztam! Orvos még nem látta 2 napja van nálam csak hétfőn bírom be vinni.
Azért köszönöm a válaszokat!
Nem hazudtak, tényleg FAJtiszta, mivel kutya, nem pedig macska, hörcsög, elefánt, stb.
Viszont nem FAJTAtiszta, hanem tuti keverék. De ha beírnád szimplán a Google-ba, hogy "pitbull puppy", akkor te is látnád a saját szemeddel.
Ettől függetlenül aranyos kiskutya.
Orvoshoz pedig minél előbb vidd el, mert ilyen lesz a lába, ha nagyobb lesz:
Kicsi még a kutya, valószínűleg lehet javítani majd rajta. De , ha nincs benne tacskó vér, akkor bizony egyenesen kellene állnia a két tappancsnak.
Szeretem a "csíkos" kutyákat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!