Nektek számít az, hogy a tenyésztő (kutya) milyen ember?
Figyelt kérdés
Van 2 kutyám is, gondolkozok rajta hogy talán 1-2 év múlva szeretnék még egyet.
Egyik fb csoportban van egy tenyésztő is, tényleg az, nem kamu tenyésztő stb.
Még nem beszéltem vele arról, hogy szeretnék kutyát, csak figyelem a hozzászólásait stb. Nekem egyáltalán nem szimpatikus, mint ember, gondolkodásmódja.
Ti figyelembe vesztek ilyesmit?
2014. jún. 26. 11:02
11/23 anonim válasza:
Biztos, hogy nem vennék tőle kutyát. Számomra a hozzáállás legalább olyan fontos, mint az, hogy milyen kutyái vannak.
Ez az említett tenyésztő vajon mire tenyészt? Súlyra?
12/23 ReniAdam válasza:
Kedves 4-es. www.bluecross.atw.hu
13/23 anonim válasza:
Na ezt most nem igazán értem. Az előbb azt írtad, hogy 80 kg a kutyája. De ezek yorkiek!? Kicsit felvilágosítanál? :D
4-es voltam.
14/23 anonim válasza:
Jaaa, összeraktam, bocsi :D Ez a 60 yorkies akkor :)
15/23 anonim válasza:
Rengeteg kutya van nála felsorolva :O Én messziről kerülném, az tuti!
4-es voltam.
16/23 Imola Ágnes válasza:
Kérdező, milyen fajtáról van szó?
17/23 anonim válasza:
Jézusom mennyi kutya van abban a kennelben. Biztos nem gondozza őket.
18/23 anonim válasza:
Kérdező, nekem igenis számít a tenyésztő személyisége, mivel én is szeretem tartani vele a kapcsolatot. Az általad említett illetőtől nem vennék kutyát.
19/23 anonim válasza:
Nekem számít mert ha későbbiekben kérdésem lenne akkor jó lenne vele megbeszélni, hozzá fordulni első körben tanácsért.
20/23 anonim válasza:
Nekem számít, nagyon fontos hogy szimpatikus is legyen az illető.Hisz a későbbiekben akár többször is fel kell majd vennem vele a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!