Miért liheg a kutya?
Figyelt kérdés
Estétől még most is liheg a kutya és izzad meg még szédült is.Mi lehet a baja?2014. jún. 26. 09:42
2/12 anonim válasza:
Kicsit nekem hőgutának tűnik. De mi lenne ha a ki-ba-szott gyik helyett felhívnál egy orvost? Nem lehetsz ennyire életképtelen!
3/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy hőguta mostanában errefelé nem volt akkora meleg...
2014. jún. 26. 09:58
4/12 A kérdező kommentje:
1.Segitséget kérek nem lehordani kéne
2.Ahogy látom te vagy az amit rám mondtál
3.Ha nem tudsz segiteni akkor ne is irj
4.Nem kinai telefonom van...
5.nem vette fel az orvos
2014. jún. 26. 10:13
5/12 anonim válasza:
Interneten 100 egyéb orvos telefonszáma megtalálható.
6/12 A kérdező kommentje:
Ja persze ha Ukrajnában laksz akkor is mi..
2014. jún. 26. 10:16
7/12 anonim válasza:
valószínűleg lázas.
Izzadni a kutya nem tud, úgy, mint mi emberek. Pontosan a lihegéssel hűti magát.
Ha meg tudod tenni, végbélben mérd meg a hőjét. Ha valóban lázas, vidd orvoshoz.
8/12 A kérdező kommentje:
azt nem tudom megtenni
2014. jún. 26. 10:36
9/12 anonim válasza:
Ukrajna nem Kambodzsa, ott is van állatorvos. És tudtommal ott is lehet telefonálni akár külföldre is....
10/12 anonim válasza:
Mi az hogy nem tudod megtenni?? Istenem! xD Ha nincs pénzed,ne tarts kutyát! És bechipelted már meg oltatod rendszeresen? Ha baja van vidd állatorvoshoz,lehet hogy lázas és a kutyáknál az nem kicsi dolog! Ukrajnában szerintem millió meg 1 állatorvos van,nem igaz hogy 1-et bírtál felhívni,én ma reggelt 10-et felhívtam és csak 1 vette fel,nem adtam fel a próbálkozást!!! Vidd el állatorvoshoz sürgősen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!