Hogy tudom megtanítani, hogy ne ássa fel a kertet?
Figyelt kérdés
A kutyum elmult már 1,5 éves.Mostanában előjött megint az a szokása hogy felássa a kertet, kiszedi a frissen ültetett virágokat..Egyszerűen mindent megpróbáltam már, megmutattam neki, kikapott, elbeszélgettem vele de semmi..ahogy elmegyek otthonról előről kezdi.Mit csináljak?vagy igaz az a mondás, ahol kutya van ott kert nincs?2007. okt. 18. 16:05
1/3 anonim válasza:
A mienk annak ellenere,hogy nagyon szofogado, ha valamilyen egerket vagy vakondot erez,nem tudjuk arrol leszoktatni, hogy ne asson, egy kis idore eltudjuk vonni a figyelmet valamilyen jatekkal,de ha azt megunja,ujra visszamegy asni.
2/3 anonim válasza:
Ezzel a problémát,úgy lehet kivédeni,hogy amikor nem vagy otthon bezárod egy kenelbe vagy megkötöd.
3/3 anonim válasza:
sehogy mert ez ösztönös,kerítsd le a kertet,de nem jó nagyon bezárni sem,mert a szabadság a vérében van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!