Miért ilyen "megszállott" a kutya?
Egyszer már tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban, de még mindig nem oldódott meg a probléma. Gondoltam hátha olvassa most más is vagy volt már hasonló helyzetben.
Az elsődleges probléma,hogy a kutya lop. Kilopta már az útlevelemet a táskámból, és ha nem veszem időben észre, szétrágja. A szemétben is folyamatosan turkálna, ha hagynánk, minden papírt szétcincál, ami a mancsa közé kerül. Azonban a nagyobb probléma az, hogy egyfolytában ellopja a cigis dobozomat, és széttépi,összetöri. Ha a táskámban van onnan, az ágyról, az asztal KÖZEPÉRŐL, amikor eldugtam a hintaágyon a párnák alá, onnan is kitúrta. Mivel mentolosat szívok, gondoltam tetszik neki az illat vagy a zöld szín (bár amikor eldugtam valahová, onnan is előszedte), ezért elkezdtem tölteni. Egy darabig ezzel nem volt baj, aztán most már a cigihüvelyt is szétcincálta. Az érdekesség, hogy apósom is dohányzik, rokonok is, és bárki elől hagyja a cigijét, ahhoz nem nyúl. Valamiért engem szemelt ki.
A lakásban nem dohányzunk, csak az udvaron és akkor sem a kutya közelében. Egyszerűen nem tudom se felfogni, se megérteni miért csinálja ezt. Soha senkivel nem fordult még ez elő.
Ha bárkinek van bármi tippje, nagyon megköszönném, ha megosztaná velem.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!