Szerintetek ez a kutyus: www.pomazikutyak.hu/kutyaink-2/maszat1/ kicsi vagy közepes termetű?
Figyelt kérdés
Őt szeretném elhozni, de kép alapján ötletem sincs hoyg mekkorára nőhet. Sok kutyáról kiskorában meg lehet modnani mekkora lesz láb vastagság stb. És őt úgy nézem nagy termetű nem igen lesz, de félek hogy tacskó vagy olyan termetű lesz. Közepes termetűt szeretnék az lenne az ideál, de ha nagyobb az sem gond csak kisebbet nem szeretnék.2014. jún. 25. 12:36
1/3 anonim válasza:
Szerintem ezt kérdezd meg az oldal Kapcsolat menüpontjában megadott telefonszámon vagy emailcímen. Az a biztos.
2/3 Imola Ágnes válasza:
Szerintem középméret várhatü, de kérdezd őket is meg.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is kérdezd meg.Így képről azért nehéz, de én szerintem kb. akkora lesz mint egy beagle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!