S. O. S! Mit tegyek?
na ! ilyen ,amikor a kicsi kutya ,remekül megneveli a családot :) semmi baj . az első 4-5 hét alatt elkövetett nevelési és szocializációs hibákat 1-2 év alatt ki lehet javítani:) csak rettentő sokat kell vele foglalkozni :)
a síró kutya lelkiismeret furdalást okoz. a lelkiismeret furdalás pedig komoly nevelési hibákat :)
de ,semmi baj. lesz időtök rendbe hozni .
( csak 1 X lemenni, megsimogatni,megnyugtatni,és kész ) wc-re 2-3 óránként kivinni . mivel pici a hólyagja !
a hangokat a fejedben ??? sehogy . minek? mejd megnyugszol ,amikor rájössz,hogy a kutyád akkor nyugodt ,amikor TE ,A GAZDI IS NYUGODT VAGY ! MUTASS NEKI PÉLDÁT ! LEGYÉL TE A VEZÉR !! csak ügyesen :)
12-es! Nem nevel át minket, nem kell gúnyolódni. A viharban 2 órán keresztül nyüszített. UTÁNA mentem le hozzá elaltatni. Mint ahogy említettem, múlt északa meg sem nyikkant. Betartja a szabályokat, nem jön az emeletre, nem kunyizik az asztalnál és nem engedem, hogy ledomináljon.
Szerintem nem nagy ár, hogy viharban 10 percet simogatni kell, amíg el nem alszik.
13-as, köszönöm a tanácsot, ezt majd kipróbálom.
Most nem nagy ár, de majd hónapok múlva, mikor a programot a szerint kell intézni, hogy lehet-e bármi, amire a kutya esetleg idegrohamot kap a távollétetekben (égzengés, tűzijáték, a sündisznó röfögése a kertben...), már lehet, hogy az lesz.
Tök mindegy, hogy 2 perc vagy 2 óra nyüszítés után mész le hozzá, legfeljebb a tüdeje lesz erősebb. xD
12-vook .
de igen ,ő nevel titeket :)
mi akik már régóta kutyázunk,ezt elég jól felismerjük.legfőképpen azért ,mert pont ezeket a hibákat követtük el ,mi magunk is :) a kutyák nem hül....( ezt a szót mindig letiltják :)
12-16 vook :)
semmi gond :) a hangnem ,soha nem probléma :)a legtöbb esetben én elég agresszív és szókimondó vagyok . mivel sajnos rengeteg a nagyon-nagyon kretén ,agyilag zokni gazdi .
ez most rád nem vonatkozik :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!