Mit tehetnék? Esetleg van itt valaki, aki tudná őket fogadni?
Az a helyzet, hogy tegnap találtam 5 kiskutyát, lakott területen kívül (biciklizés közben), Szabolcs megyében, Nyírbátor környékén.... Pontosabban Encsencs környékén.
Rögtön hívtam a PCAS állatmentést, de ők azt mondták nem tudják fogadni, dugig van minden hely, de kiírták FB-re hátha jelentkezik valaki. Kb 2-3 hetesek lehetnek, nagyon aranyosak. Később visszamentünk, kiderült van anyukájuk.
Ma reggel szintén visszamentünk, egy kis élelmet vittünk (anyuka sokszor ott hagyja őket, valószínűleg élelmet keres), de szoptatja őket.
Elhozni nem merem őket anyjuktól. Bokros-füves helyen vannak, egy árokban, nem éri őket úgy az eső se.
Elhozni nem tudom őket, nekem is van két kutyám, annyira nincsenek jóban más kutyákkal. + úgy tűnt anyuka kerüli az embereket. Arról nem is beszélve, hogy szomszédnál már nem egy kutya pusztult el parvoban, tavasszal is 2-3 (soha nem oltatja őket)...... így hazahozni se merek oltatlan kutyát, főleg nem egy pár heteset.
senki nem akarja őket fogadni. Mit tehetnék?
Így arra gondoltam, megpróbálok egy kis élelmet vinni az anyukának, és pár hét múlva esetleg elválasztani őket, és megpróbálni elajándékozni.
Vigyél nekik egy rossz plédet,lepedőt.
Anyukának vmi tálba vizet,meg élelmet.
Értesíts más állatvédőket,menhelyeket hátha tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!