Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajkutyát javasoltok...

Milyen fajkutyát javasoltok amit udvaron lehet tartani?

Figyelt kérdés
szeeretnék az udvaromra 1 olyan kutyát amit lehet könnyen füröszteni ,lehessen dédelgetni nem olyan nagy testü és örzi is a házat mert el szeretném engedni hogy járkáljon s védje a házat

2014. jún. 24. 11:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Rengeteg kutyafajta megfelel a feltételeidnek, lapozgass kutyás könyveket.

Középtermetű, házőrző, barátságos.. a boxert tudom például ajánlani.

Imádom, amikor valaki tanácsot kér, és azt kezdik el neki mondani, hogy nem való neki kutya, ne vegyen kutyát! A kérdésre kéne válaszolni!

2014. jún. 25. 12:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Már hogy ne adnának kertbe kutyát? Hogy ne lehetne rövidszőrűt kint tartani?
2014. jún. 25. 12:50
 13/18 A kérdező kommentje:
12:49-es köszönöm válaszod ,a kérdésemre válaszoltál és hasznosan :) köszönöm utána olvasgatok
2014. jún. 25. 22:04
 14/18 anonim válasza:
szerintem labradort vegyetek nekünk is az van. azért mert nagyon szereti a gyereket is.
2015. jún. 12. 13:45
 15/18 anonim válasza:
Border Collie!!! Iszonyúan intelligens, szép, szeretni való, elég nagy mozgás igénye van, de viszont egy fajtiszta collie elééég drága lehet...
2016. ápr. 26. 13:47
 16/18 anonim válasza:
0%
Szerintem a Border Colllie lenne a tökéletes, mert iszonyúan inteligens, könnyen be lehet tanítani ha levágod a szőrét rövidre (úgy is borzasztó cuki) akkor a fürdetés is egyszerűen megoldható, nem is beszélve arról, hogy mennyire szerető is ragaszkodó. Viszont elég drága mint a legtöbb fajkutya :p
2016. ápr. 26. 14:04
 17/18 anonim válasza:
Szerintem mudi vagy puli :)vagy tényleg a menhelyen keresgélj.
2016. jún. 12. 08:34
 18/18 anonim ***** válasza:

A border cuki. De munkakutya. Nem ilyen helyre valo.

De szaporitotl akarsz vasarolni, szoval hagyjuk is mit szeretel,mert az csak hasonlitani fog talan egy fajtara. Amit leirtal az a kutyatenyesztes kicsufolasa. Ne vegyel ilyen helyrol. Amit te szeretetnek hivsz,az onzoseg. A kutyat nem puszilgatni kell, hanem jol tartani. Ami azzal kezdodik, hogy nem elleted (mint ahogy az uszkarodrol irtad) es kielegited az igenyeit. Nem tamogatod a szaporitokat se....

Jaj hagyjuk. Ne vegyel kutyat es kesz. Nem need valo. Buta vagy hozza.

2016. júl. 7. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!