Honnan tudni hogy bűzmirigy problémája van a kutyának?
Figyelt kérdés
Csak annyi hogy "szánkázik"? Egyéb tünet? És ha bűzmirigy problémája van a kutyának akkor ha azt nem kezelik milyen következményei lehetnek?2014. jún. 22. 17:42
1/9 anonim válasza:
Nem biztos hogy bűzmirigy, lehet hogy férges.
2/9 anonim válasza:
Én nem tudom de láttam már tv-ben hogy a kutyának van bűzmirigye a végbélnyílás alján és azt néha ki kell üríteni.orvos,vagy kutyakozmetikus vagy nem tudom hol csinálják meg de ott ha valamit megnyomnak kijön belőle.
3/9 anonim válasza:
Lehet szőrprobléma, vakaródzás, fülgyulladás is . Ha nem kezelik, begyullad. hHa azt sem kezelik, végső soron ki kell műteni.
4/9 A kérdező kommentje:
Ha begyullad akkor azt észre lehet venni gondolom?!
2014. jún. 22. 17:58
5/9 anonim válasza:
Sok esetben bűzmirigy. Ha nem kezelik begyullad, sipoly lesz, és baromira szenved tőle az állat.
6/9 anonim válasza:
Ha bűzmirigy és csak szánkózik egyszerűen a doki vagy kozmetikus kiüríti.Az állagából,meg a szagából lehet tudni,gyulladt volt e vagy csak összegyült.várni meg nem érdemes vele,mert csak többe fog kerülni a kezelése.
7/9 A kérdező kommentje:
Mikor ürít a kutya akkor lehet érezni a szagán? Nincs egyéb problémája a kutyának csak néha látom szánkázni és régebben piros volt a végbélnyílásnál de másnapra el is múlt. Csak szeretném tudni hogy mik azok a jelek ami bűzmirigy problémára utal. Az orvos azt mondta esetleg gilisztás de nem volt az mint kiderült.
2014. jún. 22. 22:54
8/9 A kérdező kommentje:
A széklet állaga mindig ugyanolyan normális ha ez számít valamit, és kinti kutya. Az orvos amúgy ránézésre hogy állapítja meg hogy ki kell-e neki nyomni?
2014. jún. 22. 22:56
9/9 anonim válasza:
Ki tudja tapintani. Azt javaslom ne várj vele. Most a doki max. 1-2 ezer Ft-ért kinyomja, de ha vársz, havi 7ezerbe is kerülhet. Szóval ha anyagiak miatt filozol itt akkor nem éri meg várni. Meg amúgy se. Nem is értem min gondolkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!