Normális ha a bűzmirigy kinyomása után vérzik az említett rész?
vagy berepedt neki...nektek kapásból nem kellett volna megpróbálnotok kinyomni, hanem azonnal dokihoz fordulni ezzel. Menjetek vissza a dokihoz, simán lehet ez a gyulladás miatt, esetleg a berepedés miatt, de amikor ilyesmit utoljára láttam (a kutya popója vérzett), akkor a drágának aranyere volt:S az isten tudja mi lehet:S
vérnek egyáltalán nem kéne lennie, mert ez nem olyan pattanásszerű, hanem van neki egy nyílása ahol ürül...azaz kettő:) tehát csak azért nyomják meg, hogy kitisztuljon ott ahol ki kell tisztulnia, ez ha nem gyulladt akkor nm is fáj neki. Nálunk a táp mellett a heti 2-3x adott csirkenyak megoldotta a bűzmirigy gondokat teljesen:)
Doki azt mondta, hogy nem csináltunk vele semmi rosszat mert nem fakadt ki meg semmi. Lelohadt a duzzanat, végre látom, hogy nem a feneke vérzik, hanem maga a gyulladt rész fakadt ki. Reggel az lesz az első, hogy visszavisszük. Köszönöm a válaszokat, majd megírom, hogy mi volt a javallat /hátha vki majd később rákeres/
Köszi mégegyszer!
kozmetikussal ne nyomassátok ki...nekem egy kozmetikus mondta, hogy bár ki tudják nyomni, de csak egyetlen órán tanulták, a komolyabb esetekkel meg aztán főleg nem tudnak mit kezdeni.
Nyugi, minden rendben lesz:) a bűzmirigy akkor ürül maga, ha szilárd a kaki, ezért ajánlották nekünk is a csirkenyakat...csodákra képes, de ilyen a farhát is:) azóta nálunk a bűzmirigy teljesen üres, nemhogy gyulladt:) tehát szépen tisztul magától:)
A normális kozmetikus észreveszi, ha rendellesen a bűzmirigy és azonnal dokit javasolt. Sima kinyomás nem nagy cucc.
Nekem is volt már h kérték, h nyomjam ki. Amint hozzáértem tudtam, h be van gyulladva, mondtam h ha itt végeztünk, akkor menjen a dokihoz rögtön, mert baromira fáj a kutyának, és kőkemény az egész, ez be van gyulladva.
Köszönöm mindenkinek a válaszát, kismutyulink azóta már makk egészséges, elfogyott a "rossz" táp visszaváltottunk Pro planra azóta a kakija is rendes, kemény popsijával semmi baj nincs.
//Csak mellékesen megjegyezném, hogy a kezdeti szivárgás okozta sokk után felhívtuk a dokit és azt mondta, h normális, hogy folyik a popijából kinyomás után, mert nagyon be volt gyulladva//
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!