Mit nézzek egy tápon/konzerven?
Szia!
Tápban sok legyen a fehérje(30% +)
Én konzervet az alapján választok,hogy milyen husi van benne :) /Csirkét,bárányt,marhát szoktam/
Igen,tudom,most úgyis lefognak pontozni a jómódú Royal Canninosok/Acanások/Eucanubások,én viszont nem engedhetem meg magamnak ezeket a tápokat,és a kutyám általában konzervet+házi kaját eszik(néha tápot),és mégis 7 éve velem van,és semmi baja,pedig nem tenyésztőtől van,az anyja egy kivert kutya volt,akit a babákkal hasában fogadott be egy kedves nő szülinapi ajándékként :)
"Tápban sok legyen a fehérje(30% +) "
Ekkora marhaságot hogy lehet leírni??? Főleg úgy, hogy azt se tudod, hogy milyen fajta. Ennyi fehérje még a színhúsban sincs, és komoly fejlődési rendellenességeket okozhat, ha ész nélkül etetnek vele!
A konzerveket felejtsd el, kb az egész víz.Helyette:baromfi farhát, nyak, szív, zúza, marhaszív, marhatüdő stb-ezeket lehet nyersen is vagy ha úgy nem akarod akkor megfőzve kevés zöldséggel, rizzsel vagy anélkül.
Táp:magas %-ban legyen benne hús!!Gabonákból minél kevesebb.Ne vegyél oylan tápot amiben tartósító, állati-növényi melléktermék, ízfokozó, mesterséges színezék van.
Olyat kell venni aminek nagy része állati eredetű nem növényi.
Látod,mondtam én,hogy lepontoznak!Jah,és a lepontozóknak kívánom,hogy ennél nagyobb örömük ne legyen az életben! ;)
Drága 3.!
Nézzél már meg egy tápot légy szíves,valami normálisabbat,és ne csodálkozz,ha esetleg azt látod,hogy több mint 30% fehérje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!