Gáz ha én ezt undorítónak tartom?
Képzeld, az én kutyám 1 éves koráig összepisilt mindent, amikor hazaértem. Tudod, mit csináltam?
Én is örültem neki, nem szidtam le, hanem szó nélkül feltakarítottam. És túléltem, nem utáltam meg a kutyám.
Meg nem húzta összevissza a pisicsíkot, hogy téged idézzelek, mert a bejárati ajtónál örültünk egymásnak, amíg nem nyugodott le.
Ezt "örömpisi"-nek hívják :D
Egyszerűen hazaérkezéskor NE foglalkozzatok a kutyával, NE nézzetek rá, NE szóljatok hozzá, NE nyúljatok hozzá, BÁRMIT is tegyen közben :) Amikor magától lehiggad, lenyugszik, még várjatok pár percet és UTÁNA hívjátok oda Ti. Ezzel a módszerrel abba fogja hagyni a bepisilést
zárójelben: nekem van lány ismerősöm, aki ha a kan kutyája megnyalja a "munkaeszközét", rögtön leszídja szerencsétlent.
kinek mi nem tetszik.
bár ha az embernek kutyája van, akkor bizonyos dolgok felett "szemet kell hunynia".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!