Gáz ha én ezt undorítónak tartom?
Figyelt kérdés
Kölyök kutyusom amikor örül valakinek tekerri a farkát, futkározik és fröcsög belőle a hugy. Tehát mem "legugol" és ugy pisil hanem futkátozás közben, összevissza huzza magaután a pisicsikot. Nekem ez undorító annyira, hogy kezdem megutálni emiatt a kutyát. Mikor hagyja már abba? Lakásban van a kutya2014. jún. 20. 22:50
1/14 anonim válasza:
Nem inkább örülnél, hogy szeret... Nekem volt egy kutyám az leszart minket, pedig mindig kedveskedtünk neki. Szerinted az jobb lenne?
2/14 anonim válasza:
Szuper. Van olyan kutya, amelyik még egy évesen is örömében bepisil.
Gondolkozz, hogy mi legyen veled és/vagy a kutyával. Ezért kezded megutálni? És ha lesz ennél még kacifántosabb is?
3/14 anonim válasza:
De hát kölyök még! Olvass utána ennek a viselkedésnek. Vagy ajándékozd el egy jobb gazdinak, ha ezért utálod. És, ha öreg korában vagy betegen cifrábbakat fog tenni? Hagyod elpusztulni?
4/14 A kérdező kommentje:
LEszarni még nem szart le, bár sztem azt jobban viselném mert azt könnyebb összeszedni, mint azt lesni egész nap hogy épp hol örült meg valaminek a kutya és a csikokat törölgetni. Túl sokat örül ez a kutya... :)
2014. jún. 20. 23:05
5/14 A kérdező kommentje:
Hol tudok ennek utánanézni?
2014. jún. 20. 23:06
6/14 anonim válasza:
"Túl sokat örül ez a kutya... :)"
Te meg túl hülye vagy! Minek neked bármilyen élőlény? Ajándékozd el bárkinek aki tudja értékelni, amíg kölyök!
7/14 anonim válasza:
Ez az öröm kifejezése. Inkább add oda a kutyát annak, aki értékeli is egy kiskutya szeretetét.
8/14 anonim válasza:
Ékes példája vagy az olyan embernek, akinek nem való kutya.
9/14 A kérdező kommentje:
7es van aki ezt tudja értékekni? Hát megnézném az itt engem oltogató emberkék reakcióját :D
2014. jún. 21. 10:05
10/14 anonim válasza:
Igen van, aki tudja értékelni. Nem megutálni kell, hanem nevelni. Egy kisbaba sem magától tanulja meg a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!