Hol utazik a kutyátok az autóban?
Mi kezdetben a hátsó ülésen utaztattuk, de borzalmas volt, ide oda ugrált, előre mászott, úgyhogy hamar átkerült az anyós üléshez, alulra a ,,földre".
Ezt a helyet már nagyon megszokta, de itt nincs bekötve a hám a biztonsági öv részhez.
Ha valaki utazik velem, akkor viszont hátra rakom , de bekötöm a bizt. övbe. De sajnos így is ugrál fel az ablakra amennyire lehetősége van mozogni.
Illetve ha fékezek egy nagyot előre esik a két ülés közé. Vissza tud mászni, de eltereli ilyenkor a figyelmemet h segítsek neki vissza mászni.
A legjobban ott az anyós ülésnél működik, ott csöndben van, szemmel tudom tartani ha épp fel is akarna mászni elég rá szólni és tudja hol a helye. Csak hátul bolondul meg. Viszont nem veszélyes ott elől utaztatni? Ha véletlenül baleseteszek és pont a kocsi elejét / oldalát ütöm meg nem szorul be a kutya oda?
A neten nem sokat találtam az ilyen fajta kutya utaztatásról.
http://www.youtube.com/watch?v=CxR4HltkwUA
25ből 2 biztonsági hám felelt meg ennek a tesznek (Ausztráliában). Nincsenek illúzióim, h jobb lenne a helyzet idehaza.
http://www.youtube.com/watch?v=xeQRm-Jya44
Én nem bíznék a biztonsági övekben.
Amekkora box nektek kell az kb 16-21 ezer Ft
Ferde hátú csomagtartójában vagy kisbusz egész hátsó részében,a két sor ülés lehajtva. Nem hiperaktívak. Fekszenek, nézelődnek, csodálják őket menet közben.
A hátsó ülésről (ferde hátúban) hamar leszoktunk,mert a fekete ülésen sz*rul mutat a fehér szőr. Két 18 kilós kutya.
1. Ne fékezz jó nagyokat, anélkül is lehet közlekedni.
2. Az én 28 kilós ebem tökéletesen elvan a csomagtartóban, nézelődik, kíváncsiskodik, még hordozó sem kell neki. Kb az első két alkalommal gondolta, hogy előreugrik az ülésekre, de villámgyorsan megrendszabályoztuk, s már nem csinálja. Nyugisan elvan hátul.
Anyósülés előtt lábnál, de újabban a csomagtartóban.
30 kg-os nyugodt keverék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!