Ez a kutya testbeszéde mit jelent?
Figyelt kérdés
Akárhányszor a barátnőmnél alszom, akkor a kistestű kutyája (Spicc keverék) kattogót hangot ad ki a szájával. Olyan, mint ha a "semmit csámcsogná".
Elvileg csak akkor csinálja, ha ott vagyok nála. Nem annyira hangos, de azért még pont eléri az idegesítő szintet, ami azért valljuk be alvás előtt kellemetlen.
Sokat visszük sétálni, játszani, szóval fogalmunk sincs mi lehet az oka. Tudnátok tanácsolni valamit?
2014. jún. 19. 20:28
1/3 anonim válasza:
Nekem akkor szokott ilyen csámcsogó hangot kiadni éjszaka mikor szomjas és elfelejtem bevinni neki a friss vizet.
2/3 A kérdező kommentje:
Van a szobában víz :/
2014. jún. 19. 20:40
3/3 anonim válasza:
Biztos csak akkor csinálja, amikor ott vagy? Lehet valamilyen betegség, rendellenesség tünete is, de jellemzően a kankutyák csinálják tüzelő szuka jelenlétében, ha ez az, amire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!