Milyen fajta lenne jó?
Kissé bizonytalan vagyok még fajtát illetően, ezért szeretném a ti segítségeteket is kikérni.
Panellakásban élek, napi 8-10 órát vagyok távol, ill. naponta kb. 2 órát mozognék a kutyussal: vannak normális kutyák a környéken, frizbiznénk, satöbbi. Szóval mozognék vele, nem csak pórázas séta lenne. Kis- vagy középtermetűt szeretnék, de max. olyan 20 kg-ig, a szőrhosszúság pedig abszolút mindegy. Előnyben vannak az értelmesebb, könnyen tanítható fajták.
A menhelyeken már körülnéztem, de még nincs meg az "Igazi", ezért szeretném a segítségeteket kérni. Ti milyet javasolnátok a helyemben?
Törpe snaci, labrador jutott eszembe. Esetleg még a vizsla, de vele azért többet kellene mozogni, legalább hétvégente.
Annyi még, hogy ha kölyköt veszel, akkor nem hagyhatod otthon egyedül több órára az elején.
Köszi a válaszokat, rendesek vagytok. :)
Én még a skótjuhászra gondoltam. Tudom, ők picit nagyobbak, de ha jól tudom, annyira nem nagy evők. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!