Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hova adhatnám be?

Hova adhatnám be?

Figyelt kérdés
Kutyám folyamatosan, jelöl, bepisil.. hiába viszem le akár naponta 7×, belefáradtam. Melyik állatmenhely az ahova nyugodt szívvel be lehet adni?
2014. jún. 19. 13:12
1 2
 11/17 Imola Ágnes ***** válasza:
100%

Azaz, ne megoldást keress, passzold le, majd valaki önkéntesen, ingyen kínlódik vele, rehabilitálja.

Csak ne ringasd magad abba a tudatba, hogy te mindent megpróbáltál. NEM! Vállald a felelősséget, és mond ki, hogy megszabadultam tőle, mert egyszerűbb volt mint kínlódni.

Szép példamutatás ez egy gyermeket tervező anyának. Felelősségből 5-ös.

PS: semmi bajom nem lenne, és egy szót sem szólnék, ha TÉNYLEG megpróbáltad volna megoldani az esetet, és nem a csodára vártál volna.

2014. jún. 19. 14:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Cerberosékat érdemes lenne megkeresni.
2014. jún. 19. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Tenyleg nem probaltal meg mindent. Nem tartom valoszinunek h egy szobakennelben osszepisilne magat.
2014. jún. 19. 14:56
 14/17 A kérdező kommentje:
a másik szuka
2014. jún. 19. 15:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
ha szuka van, akkor hajlamosak jelölni. Én is a szobakennelt javaslom, amikor nem tudsz rá figyelni, illetve a határozott tiltást. 4 ivaros kanom, és 5 ivaros szukám van, és nincs jelölés. Egyszer kaptam rajta, akkor fenékbe billentettem, abban az időben folyamatosan figyeltem, ha már kezdett szaglászni, rászóltam. Senki nem jelöl a házban, még tüzeléskor sem.
2014. jún. 19. 16:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Megpróbálkozom ezzel is, köszönöm. 1,5 évesen gondolom nehezebben szokik a kennelbe, mint kölyök korban.
2014. jún. 19. 16:45
 17/17 anonim ***** válasza:
az a lényeg, hogy jó dolgokhoz kösse. és akkor nem lesz baj
2014. jún. 19. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!