Hova adhatnám be?
Orvos látta már? Egyáltalán nem biztos, hogy jókedvében csinálja, állhat egészségügyi probléma is a háttérben.
Másodikra annyit tudok mondani, hogy "állatmenhely" és "nyugodt szívvel"? Ez a két kifejezés soha nem lesz egy mondatban.
Házhozjáró kiképzőt próbáltál? szobakennel használatát? Falkasorrend rendben? Le van rendesen mozgatva, mielőtt otthon hagyod?
Nincs olyan hely ahova nyugodt szívvel leadhatod. Ha leadod egy akármilyen menhelynek, akkor sincs mit kezdjenek vele. Eleve egy problémás kutya, szerinted mennyi esélye van gazdát találni a többi 150-200 mellett? Semmi. Gyepire is leadhatod, ott elaltatják, de aki gyepire adja a kutyáját, az legyen tökös, és altattassa el saját kezüleg, és nézzen a szemébe miközben megöli.
Valahogy a leírtakból az az érzésem, hogy messze nem próbáltál meg mindent...pl nincs ivartalanítva...ami azt jelenti, hogy műtét után sokkal várható majd a változás. Ha mindent megpróbáltál volna, akkor a kérdésedben ott lett volna az állatorvosok véleménye, a kiképzők véleménye, akiket felkerestél miatta, az is, hogy miért nem válik be a szobakennel....minden. Miért gondolod azt, hogy egy menhelyi önkéntesre kellene bíznod azt a terhet, amit te okoztál magadnak, és te nem tudod megoldani.
Lehet, hogy túl nyers vagyok, lehet, hogy nem tetszik a válaszom, de majd ha te is végignézed azt, ahogyan egy kutya éhenhal, mert leadta a gazdája, és nem hajlandó enni, akkor beszélgetünk más hangnemben is. Lehet, hogy nyers vagyok, de ép túlvagyok egy ideiglenesen, akit kidobott a gazdája, és a kedves gazda miatt az én házam volt pisiszagú...mégsem nyavajgok, pedig enm saját kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!