Lehet belölle izmos kutya? kep. Psharing.com/800911. jpg
Figyelt kérdés
Van egy 2 hónapos nem fajtiszta pitim amit úgy találtam kérdés az, hogy mennyi idős korától lehet edzetni + a képen jók-e az addottságai, hogy jó izmos kutya legyen. (nem értek hozzá) első komolyabb kutyám. Régen csak kis tacsim volt amíg pici voltam valami nevelési tippek? 17/F2014. jún. 18. 21:35
11/17 anonim válasza:
tudom, szépek, bár nekem minden fajta az, de az Akita inu a bestem :D csak tudod sok az előitéletes ember, és amint ránéznek feljelentenek állatkínzásért mert biztos harcoltatod :/ én ezért féltem az ilyen kutyusokat és gazdiaikat
12/17 A kérdező kommentje:
harcoltatni tudod hogy harcoltatnám?:D úgy, hogy a másik kutyus szájába van valami kötél vagy valami erősebb rongy amit nem tudnak olyan könnyen szétszabni és oda adnám nekik.. és húzzad :D ott eldől, hogy ki az erősebb kutya.. persze ezt is póráz mellett.. nem tudhatni, hogy mikor kattan el a kutya agya és nem-e támad rá a másikra..
2014. jún. 18. 22:12
13/17 anonim válasza:
ha rendesen van nevelve ebben a helyzetben se lessz semmi gond hisz csak játszanak :D
14/17 anonim válasza:
Mindenképpen vidd kutyasuliba! Ott abban is tudnak segíteni, hogy hogyan edzz a kutyáddal és mikor kezdheted el!
15/17 A kérdező kommentje:
oké elviszem majd csak az a baj, hogy tőlünk távol van és nem tudok nagyon kocsit szervezni mindig mivel a tesóm elköltözött tölünk így most kocsi nincs a háznál.. a kutyus meg még nem bírja addig ki + a kutya sulit és még haza.. ezt is valahogy majd meg kell oldanom.. de amúgy ugye még pici a kutyus és ez a kutya suli még csak kutya ovit tartana neki magyarán más kutyusokkal játszana meg ilyenek.. nem tudom meg-e éri ezt a pénzt jelenleg kiadni rá..
2014. jún. 18. 22:19
16/17 anonim válasza:
de amúgy ugye még pici a kutyus és ez a kutya suli még csak kutya ovit tartana neki magyarán más kutyusokkal játszana meg ilyenek.. nem tudom meg-e éri ezt a pénzt jelenleg kiadni rá..
Igen, ez az, ami igazán megéri a pénzt. A legfontosabb, hogy kicsi korban minél több kutyát és új ingert megismerjen a kölyökkutya. Ha valami fontos, hát ez az.
17/17 anonim válasza:
Helyes étrenddel és mozgatással igen.
Most viszont még csak 2 hónapos, persze, hogy dagi. Minden ilyen kicsi kutya dagi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!