Egyik ismerősöm megtörli a kutyája fenekét kakilás után, ez nem beteges?
Közöd hozzá, hogy kinek , mi a mániája?
Az egyik ismerősöm naponta pontosan 23x mos kezet. Nem többször, nem kevesebbszer. Ez viszont beteges.
Na, én meg a macskáét szoktam törölgetni. Nagyon hosszú azon a részen a szőre és bizony van, hogy kakás lesz, pláne, ha laposabb a kaka.
Nem hiányzik, hogy kakás seggel ugráljon fel a kanapéra, ágyra, fotelbe...
Gondolom bemegy a házba és ezért teszi. Mi lakásban lakunk, van egy cicánk, meg szoktam törölni a fenekét, mert feljön az ágyra, nem csak a miénkre, a gyerekekére is, és csak marad rajta szmötyi. Nem akarom, hogy felhordja.
Ha ez nektek beteges, akkor sajnálom. Nálam fontos a higiénia.
5# Utána kéne nézni, mielőtt marhaságokkal dobálózol. Egyrészt a kutyák miatt nem terjed sem TBC, sem pestis, másrészt ha egy gazda letisztítja a kutya/macska fenekéről az esetleg ráragadt kakit, akkor az az állat az átlagnál tisztább, tehát pláne nem fog ilyesmi miatt bármit is inkább terjeszteni. Ezt már csak a józan paraszti ész is mondatja.
Egyébként tájékoztatásul, a kutyák például ki tudják szimatolni a korai stádiumú TBC-t és így megelőzhetik a betegség elhatalmasodását.
Csak akkor beteges ha közben élvezi.
A viccet félretéve, biztos lakásban tartja és a tisztaság érdekében csinálja.
Két jó tanács: ne üsd bele az orrod más dolgába, és ne fogj kezet az illetővel.
Nem kell ezen háborogni, csak még nem hallottam ilyet. Igen, szobakutyája van.
Köszönöm szépen a segítségeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!