Mit tehetnék a labrador kölyökkel? Támad, harap és nem fogad szót.
Harap, támad.... Egy 10 hetes kölyök?
Játszik, ahogy az alomban tette a testvéreivel.Ott a testvérek és alapesetben az anyakutya rendre utasította. Nektek meg meg kell tanulnotok megtanítani a kölyköt az emberrel való játékra. Ezerszám van erről szó ezen az oldalon is.
Köszi a túlbuzgó kommenteket, én is felneveltem már egy kutyát. És igen, támad. Egy kölyökkutya is képes támadni. Természetesen nem haragból, csak szimplán rossz. Tudom, hogy nevelni kell, megoldjuk majd. A tacskó miatt kérdeztem rá.
A tacskó meg jól nevelt kutya, látszik mennyire értesz hozzá drágám. Pont a kutyaiskolában tanították meg neki, hogy ne engedjen be idegeneket. Emellett tacskó, hangsúlyoznám újra, TACSKÓ. A legtöbb tacskó rosszabb természetű nála.
#15 remek egy ovi lehet ahol 12 hetes kutyákat már kannával terrorizálnak, amikor még bőven a szocializációval kellene foglalkozni. Amúgy meg ne mondd már, hogy teljesen normális egy ekkora kutyától, hogy véresre harapjon úgy bárkit is, vagy akár csak komolyabb sérülést tudjon okozni...
Kérdezőnek: túl hosszú lenne elsorolni, hogy mennyi tévképzet és hiba bújik meg a fent leírt probléma mögött, a legegyszerűbb egy JÓ kutyaovi lenne, vagy mivel még oltások hiányában oda nem mehet egy házhoz járó kiképző.
Megjegyzem amit megspóroltatok a jófogásos labitokkal a kutya vételi árán azt majd szépen kicsengethetitek a kutyasuliban, és az esetleges betegségekről még nem is beszéltünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!