Szerintetek melyik kutyát éri megvenni? ( rottweiler, tacskó, német juhász, labrador, Magyar vizsla
Házőrző vágysz? Egy kedvencre aki vigyáz rád? - Rottweiler, Német juhász
Családbarát nyugodt, könnyen tanítható kutya kell? - Labrador
Esetleg egy nagyobb mozgásigényű, sportosabb ebet választanál, aki szeret apportírozni? - Magyar vizsla
Nekem szálkás szőrű tacsim van:) S imádom Őt :) Mindennap viszem sétálni s így nem hízik el sem mert ugye a tacskók szeretik nagyon a hasukat :) Meg van benne a harciasság,mert ha valaki megy az utcán morog,s ugat:) Annyit mondok csak,hogy imádom :))))))))) <33
14/L
"Meg van benne a harciasság,mert ha valaki megy az utcán morog,s ugat:)"
Hát, kedvesem, akkor neveletlen a kutyád.
Nekem is van szálkásom, fel sem merül benne, hogy bárkit is megugasson. Pedig lehet harciasnak is mondani, mert nagyon nagyképű és nem tudja hányas a kabátja.
Nekem rotim van. Az összes többit még akkor sem fogadnám el, ha pénzért kínálnák.
NEM azért mert alapból nem szeretem a kutyákat, hanem azért, mert óvis korom óta ez tetszett meg, és kb. 20 évet vártam rá, míg minden tekintetben megfelelő otthont teremthessek neki, és ugye, egy kutya nem 1 hétig él, hogy ha elcs...ed, akkor veszel egy másikat.
7-es!!
Kedvesem..akkor neked meg nagyon punnyadt a kutyád... :) Ha nem tudnád a Tacskók házőrzőnek is nagyon jók!! De okosokdj csak......ismerd nálam jobban a kutyámat !!emberek jöhet a taps neki!! :)) *taps* :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!